KÄYTTÖEHDOT

NEART2020 verkkokauppa on tarkoitettu Neartm ja piirikokoukseen osallistuvien henkilöiden rekisteröinnin maksamiseen. Neartm2020.fi pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Neartm2020-verkkokaupan ylläpitäjä on RT-57 Kauniainen Grankulla tukiyhdistys ry, Teuvo Pakkalan Tie 8L112, 00400 HELSINKI, y-tunnus 3110433-9.

2 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Palvelun voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

3 Maksut ja hinnat

Rekisteröitymisen hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja verkkokaupan ylläpitäjä voi niitä muuttaa. Rekisteröitymisen hinnat näkyvät verkkokaupassa.

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Maksuehdot: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot


4 Vaihto- ja palautus

Reksiteröinnin voi peruuttaa veloituksetta, jos se tehdään 45 päivää ennen tapahtuman alkua. Jos rekisteröityminen perutaan lähempänä tapahtumaa järjestäjä palauttaa 50% maksusta. Jos rekisteröityminen perutaan 14 päivää tai lähempänä tapahtumaa järjestäjä ei palauta rekisteröitymismaksua. Palautus tehdään verkkokaupassa käytetyn maksutavan mukaisesti.

Peruutuksesta on tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen neartm2020@gmail.com tai puhelimitse +358 40 521 8580

5 Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.